KOM OPWIJK TEGEN KANKER

Kom Opwijk Tegen Kanker 2017

KOM OPwijk TEGEN KANKER Kom Opwijk Tegen Kanker gaat dit jaar door tijdens het paasweekend. Van donderdag 13 april tot en met zondag 16 april kan je op GC Hof ten Hemelrijk terecht voor verschillende activiteiten ten voordele van de nationale actie “Kom Op Tegen Kanker”. Op donderdag om 20u wordt het weekend geopend door Stijn Coninx en starten we met een aangrijpende getuigenis over borstkanker, gevolgd door de onthulling van ons kunstwerk waarop je het hele weekend kan bieden. Tevens wordt er ook een juwelenset van de hand van Alexandra Van Nijverseel geveild t.v.v. het Kinderkankerfonds. Het improvisatietheater ‘De Kevins’ sluit deze dag dan af. De inkom hiervoor bedraagt 5€, voor info en kaarten: gc.tickets@opwijk.be of 052/36.51.77. Vrijdagavond om 21u begint Goeiedagradio aan de rode draad van dit weekend, de 48-uren muziekmarathon. Goeiedagradio draait ‘op verzoek’ vanuit de cafetaria. Bestel uw favoriete plaat (2,5€/stuk) en steun KOTK via tel. op 052/35.91.92, via de site http://www.goeiedagradio.be of vraag een plaatje aan in de cafetaria via de bestelformulieren. Wie zijn hersenen op de proef wil stellen kan dit doen om 20u tijdens de kwis met 100 algemene vragen. Inschrijven kan via dannyvrydag@telenet.be, de kostprijs is 20 euro/ploeg (ploegen van 5 personen).

Vanaf 19u starten de Kappers-met-een-Hart. Verschillende Opwijkse kappers en kapsters ruilen hun kapsalon voor het Groene Zaaltje. Laat daar je haar kappen en schrijf ook in voor een massage of de barbier. Reserveren kan via de deelnemende kappers of via http://www.komopwijktegenkanker.be.

Zaterdag gaan we van start met een wandeling i.s.m. WSV Horizon en WSV De Hopbelletjes. De wandelafstanden zijn 5km, 7km, 8km, 13km en 15km. Vertrekken kan tussen 7u en 14u in het Bakhuis. Voor de looptocht kan je hier ook inschrijven tussen 13u en 15u, de loopafstanden zijn 5km, 7km, 8km, 13km en 15km. Zowel voor de wandeling als de looptocht vragen we een vrije bijdrage. Virtueel bewegen kan ook: het FIFA-tornooi staat open voor jong en oud. De jongste gamers van 7 tot 12 jaar spelen hun tornooi om 14u30, de oudere gamers gaan van start om 19u30. Inschrijven kan via jens.vermeir@gmail.com. Van 17u tot 21u is iedereen dan welkom in de schuur voor een heerlijke spaghetti. Ons ‘Café Chantant’ opent zijn deuren om 21u met live muziek en speciale streekbieren garanderen wij u een gezellige en plezante avond. Paaszondagzondag voorzien we natuurlijk een Paasontbijt: je kan hier zowel ter plaatse van genieten of afhalen om thuis op te eten. Inschrijven voor het paasontbijt kan in Cafetaria Hof

ten Hemelrijk. Ook in de namiddag zit onze agenda goed vol! Ons dessertenbuffet is er terug en ook dit jaar kan je meedoen met je huisgemaakt gebak of dessert om een mooie prijs te winnen. Voor meer info en inschrijvingen: verhaegen.veerle@gmail.com. Tijdens de ‘Highland Games’ strijden verschillende clans om de titel van sterkste clan van Opwijk. De kinderen kunnen zich uitleven op één van de opblaasbare attracties op het ‘Springkastelenfestival’. Het terras is ook open ondertussen voor een lekkere verfrissing.

Voor een overzicht, info, inschrijvingen, reserveringen voor al onze activiteiten: neem gerust een kijkje op onze website http://www.komopwijktegenkanker of onze facebookpagina voor verdere details.

Folder KOTK 2017