ZORG IN OPWIJK - OPCURA W.V.

OCMW huldigt zijn vrijwilligers

Veel organisaties en verenigingen hebben veel te danken aan hun vrijwilligers, en dat is niet anders voor het OCMW van Opwijk. De vrijwilligers in het OCMW hebben een belangrijke ondersteunende rol, zowel tegenover de bewoners als tegenover het personeel. Mede dankzij hen kan het OCMW zijn kwaliteit van de hulp- en dienstverlening op niveau houden en bevorderen.

Van 1 tot en met 9 maart 2014 loopt in Vlaanderen een actie rond “De Week van de Vrijwilliger”. Tijdens deze week wordt het vrijwilligerswerk onder de aandacht geplaatst en worden de vrijwilligers gehuldigd. Ook het OCMW Opwijk zet tijdens deze week zijn vrijwilligers in de bloemetjes.

Dit gebeurde op donderdag 6 maart in de polyvalente zaal van het woonzorgcentrum ‘De Oase’. De vrijwilligers mochten komen genieten van een middagmaal, gevolgd door  een evaluatievergadering en een gezellige namiddag met koffie en gebak.