VERKIEZINGEN 2014

Kandidaat Vlaams Parlement

Op zondag 25 mei zijn er verkiezingen voor de Kamer, het Vlaams Parlement en het Europees Parlement: door velen ‘de moeder aller verkiezingen’ genoemd.Enkele weken geleden stelde ik mij kandidaat voor de lijst van het Vlaams Parlement. Op zaterdag 1 maart werd de definitieve lijst gestemd door de leden van het regiobestuur van Halle-Vilvoorde en Leuven. De voorgestelde lijst werd aanvaard met 96% van de stemmen, een lijst waar ik de 10de effectieve plaats toegewezen kreeg.  Het maakt me blij dat Open VLD genoeg vertrouwen in mij heeft om me deze effectieve plaats toe te vertrouwen.

Ik ben dan ook fier om Opwijk te mogen vertegenwoordigen op de Open VLD-lijst voor het Vlaams Parlement, en hoop op de steun van velen te mogen rekenen. Mijn campagne kan je volgen via mijn website: hier kan je mijn verkiezingsdagboek en leuke foto’s terugvinden, en in de nabije toekomst ook meer informatie over de programmapunten die me nauw aan het hart liggen.
Ondertussen kan je hier ook mijn werkzaamheden in het OCMW Opwijk blijven volgen, samen met de werking van Open VLD Opwijk-Mazenzele.