ZORG IN OPWIJK - OPCURA W.V.

Samenwerkingsovereenkomst tussen OCMW en PWA

De klusjesdienst van het OCMW beperkte zich tot klein tuinonderhoud, onderhoud van gazon, kleine verfraaiingswerken, … hoofdzakelijk ten behoeve van het ouderenpubliek. Het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) heeft een klusjesdienst die zich tot alle beroepscategorieën richt. De verrekening van de prestaties van deze dienst gebeurt via dienstencheques. Door de beperkte dienstverlening en het feit dat beide diensten ondertussen op éénzelfde locatie zitten, zijn de diensten ondertussen samengevoegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s