OPEN VLD/VERKIEZINGEN 2018

Uw mening is van groot belang!

Op 14 oktober gaan we allen naar de stembus. Open Vld heeft de voorbije legislatuur Opwijk op een kundige manier bestuurd. Er werd heel wat gerealiseerd maar het werk is nooit af.

Op 14 oktober rekenen we terug op jullie steun. Vooraleer we zo ver zijn, willen we enerzijds jullie mening kennen over het beleid van de voorbije jaren maar anderzijds ook jullie visie kennen over wat er nog moet gerealiseerd worden de komende beleidsperiode. Daarom hebben we in de loop van de maand mei naar jullie mening gevraagd via een enquête.

Vijfentwintig stellingen werden u voorgelegd. Hierbij geven wij u graag het resultaat van deze bevraging.

enquête visual 1enquête visual 2enquête visual 3enquête visual 4enquête visual 5enquête visual 6enquête visual 7enquête visual 8enquête visual 9enquête visual 10enquête visual 11enquête visual 12enquête visual 13enquête visual 14enquête visual 15enquête visual 16enquête visual 17enquête visual 18enquête visual 19enquête visual 20enquête visual 21enquête visual 22enquête visual 23enquête visual 24enquête visual 25