ZORG IN OPWIJK - OPCURA W.V.

Huldiging winnaars ‘Krasse Buurt’

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 oktober 2017 vond het project “Krasse Buurt” plaats. Daarmee plaatste het OCMW Opwijk de aandacht voor ouderen en generaties in de buurt in de kijker. Met 179 deelnemers en 90 ontmoetingen kende deze eerste editie een mooi succes! In de wijk Broekstraat/Asbeekweg/Wallekensweg en de wijk Neerveldstraat/Poelstraat/ Kapelleweg/Kapellebaan/Foksveld waren er telkens 19 deelnemers. Deze twee wijken hadden hiermee het hoogst aantal deelnemers en worden dan ook uitgeroepen tot Krasse Buurt 2017. Om deze winnende wijken te bedanken voor hun deelname, werden de deelnemers uit deze wijken, samen met hun gezinsleden, uitgenodigd op een ontbijtbuffet. Dit vond plaats op zaterdag 25 november in Woonzorgcentrum De Oase.