ZORG IN OPWIJK - OPCURA W.V.

Voorstelling kookboek ’50 smaken grijs’

Het dementieteam en bewoners, familie en personeel van Woonzorgcentrum De Oase stellen met trots hun kookboek “50 smaken grijs” voor. Zij gingen samen aan de slag om verloren gerechten van onder het stof te halen, herinneringen uit de keuken te herbeleven en de goesting in al dat lekkers aan te wakkeren. Het resultaat is een nostalgisch boek waarin 50 mooie herinneringen en kookkunsten van de bewoners worden gebundeld.

Het kookboek is te koop in het Woonzorgcentrum De Oase aan de prijs van 10 euro. Wij hopen dat dit kookboek een uitstekende gelegenheid kan zijn om vergeten recepten te bereiden en te proeven. Maar wij hopen vooral dat het kookboek herkenbaar is en mooie herinneringen uit de keuken weer tot leven kan brengen.

Met de opbrengst van dit kookboek wordt een aankoop gerealiseerd om de kwaliteitszorg voor mensen met dementie te ondersteunen.

Op donderdag 23 november werd het kookboek officieel voorgesteld in aanwezigheid van het OCMW- en gemeentebestuur, de bewoners, personeel en vrijwilligers. Een dessertenbuffet werd aangeboden om de bewoners te verwennen met heerlijke zelfgemaakte desserts.