WELZIJN IN OPWIJK

Nieuw logo en nieuwe huisstijl voor gemeente en OCMW

Opwijk is een bruisende gemeente met een boeiend verenigingsleven, een rijk sport- en cultuuraanbod, diverse onderwijsinstellingen, een sterke zorgverlening en heel wat sociaal engagement. Kortom, het is meer dan aangenaam vert(r)oeven in het mooie en groene Opwijk! Om dit te symboliseren én om de integratie van gemeente en OCMW te uiten, wordt een nieuw logo ingevoerd, dat voortaan zal gebruikt worden door beide diensten. Het maakt deel uit van een volledig nieuwe huisstijl. Onder het logo staat de baseline ‘Opwijk bruist’. Dit betekent dat de kracht en het zelfbewustzijn van Opwijkenaren wordt benadrukt én ook de focus wordt gelegd op onze veelzijdigheid en dynamiek. Het logo wordt gebruikt op alle drukwerk dat vertrekt vanuit de gemeente/OCMW. Ook elk initiatief dat georganiseerd wordt door de gemeente/OCMW of haar steun geniet, krijgt het logo mee. Dit zorgt niet alleen voor een maximale herkenbaarheid, maar staat ook garant voor de kwaliteit van het evenement of initiatief. Het logo is zichtbaar in drie kleuren: blauw voor de entiteit Gemeentelijke Diensten, groen voor de entiteit Sociaal Huis en roze voor de entiteit Vrije Tijd.

12669559_1083106608407776_1096041069138384302_n