ZORG IN OPWIJK - OPCURA W.V.

Zorgcampus OCMW Opwijk – zomerse openhuisdag

Op zondag 21 juni kunnen geïnteresseerden langskomen in ons dagverzorgingscentrum “’t Zonnedal” voor meer info over onze dienstverlening en een rondleiding.

Van 13u tot 17u kunnen mantelzorgers en familieleden van bewoners terecht in het woonzorgcentrum om meer te weten te komen over de dienstverlening van het OCMW en voor informatie over dementie.

Om 15u geeft mevrouw Rosemie Mels een voordracht met als titel “Mijn vader, mijn woorden”. Tijdens deze voordracht zal zij aan de hand van enkele gedichten het verhaal vertellen van haar vader die lijdt aan dementie.

Om 16u15 wordt er een toneelstuk opgevoerd rond het thema dementie, “Kortsluiting”. Mevrouw Lisette Bécu – Van Ginderachter is hiervan de auteur.

Natuurlijk is er ook wat lekkers! Van 12u tot 14u kan je genieten van een smakelijke barbecue. Inschrijven kan via het onthaal van het woonzorgcentrum. De prijs bedraagt € 12 voor volwassenen en € 6 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Er wordt ook heel wat randanimatie voorzien (vanaf 12u). In onze cafetaria kan je genieten van een glas cava, een cocktail, een verfrissend drankje of een lekker ijsje van onze ijskar. Voor de kinderen is er een springkasteel. Tussen 14u en 17u kan je ook een ritje maken met de huifkar. Deze huifkar is toegankelijk voor personen in een rolstoel.

Kom ons alvast een bezoek brengen, het loont zeker de moeite!

zomerse openhuisdag