KOM OPWIJK TEGEN KANKER

Kom Opwijk Tegen Kanker-weekend

Tijdens het weekend van 16, 17, 18 en 19 april 2015 gaat voor de 9de maal Kom Opwijk Tegen Kanker door. Alle festiviteiten zullen dit weekend plaats hebben op het domein van het GC Hof ten Hemelrijk. Er is voor ieder wat wils! Zo is er een kwis, muziekmarathon, kapsalon, spaghettifestijn, wijnproef, Fifa-toernooi, fuif, bakwedstrijd, kinderdorp en wedstrijd “Sterkste ploeg van Opwijk”.

Optreden
Op Donderdag 16 april om 20u30 organiseert het GC Hof ten Hemelrijk i.s.m. KOTK een optreden van Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. Het optreden gaat door in de schuur van het GC Hof ten Hemelrijk. Verplichte reservatie via gc.info@opwijk.be of 052/36.51.72, kaarten kosten 15 € (vvk: 14 euro).

Kwis
Op vrijdag 17 april gaat onze KOTK-Kwis door met 100 algemene vragen. Deelnemen kost 20 euro/ploeg, inschrijven doe je bij Danny Vrydag (0474/90 32 07 – dannyvrydag@telenet.be).De kwis gaat door in de schuur van het GC Hof ten Hemelrijk en start om 20u00.

SpitsFM
SpitsFM start op vrijdagavond om 21u00 in cafetaria Hof ten Hemelrijk met 48-uren muziek te spelen voor Kom Opwijk Tegen Kanker. Bestel uw favoriete plaat op 052/35.91.52 of via 48uur@spits.fm.

Kappers met een hart
Van vrijdagavond 17 april tot zaterdagavond 18 april ruilen verschillende Opwijkse kappers en kapsters hun kapsalon voor het groene zaaltje. Laat daar je haar kappen en toon je zo van je mooiste kant, van binnen en van buiten. Zowel voor heren als voor dames! Verplichte reservatie via http://www.komopwijktegenkanker.be

Loop (en fiets) mee tegen kanker
Op zaterdag 18 april vanaf 14u organiseert het Roparun Team Opwijk i.s.m. KOTK een loopwedstrijd over een parcours van 20 km rond Opwijk. De start en aankomst zijn op het GC Hof ten Hemelrijk. Het lopen gebeurt in teams van minstens 2 personen (1 loper en 1 fietser) die elkaar kunnen afwisselen. Deelnemen kost 10€/persoon. Voor meer info en inschrijvingen: roparunteamopwijk@gmail.com.

FIFA-toenooi
Op zaterdagavond staat om 19u00 ‘FIFA by night’ op het programma. Ploegen van twee spelers spelen FIFA-toernooi op de playstation. De wedstrijden gaan door in Cafetaria Hof ten Hemelrijk. Voor meer info of inschrijvingen: Bert Boeykens of stuur een mailtje naar info@komopwijktegenkanker.be. Deelnemen kost 15 euro per duo.

Spaghettifestijn
Op zaterdag 18 en zondag 19 april organiseren we voor de eerste maal een spaghettifestijn. Verenigingen die ons willen steunen en kaarten wensen te verkopen aan hun leden mogen deze komen afhalen in Cafetaria Hof ten Hemelrijk.

Het Opwijks dessertenbuffet
Op zondag 19 april van 12u tot 16u30 verkopen Opwijkse hobbykoks hun lekkerste dessert in de schuur. Een heerlijk stuk dessert kost 3 euro. Een vakjury bestaande uit Stefaan De Proft (Pacht26) en Kristof Eylenbosch (a’Muze) geven professionele punten. Het dessert met de meeste punten wordt de Ster van het buffet en wint een mooie prijs.

Highland Games
Wij zoeken de sterkste of Schotste clan van Opwijk! De kandidaten nemen het in groepen van min. 4 pers en max. 8 pers. (+18 jaar – mannen, vrouwen of gemengd) tegen elkaar op in een echte HighlandGames-wedstrijdmet 5 praktische proeven: paalslalom, tonheffen, tractorwielflippen, paalwerpen en zakwerpen. De winnaars mogen zich de Schotste mannen of vrouwen van Opwijk noemen. Deelnemers graag getooid in gepaste kledij, want wij voorzien een prijs voor de mooist verklede clan! Inschrijven kan in cafetaria Hof ten Hemelrijk of via info@komopwijktegenkanker.be en kost 20 euro/ploeg.

Kinder- Jeugddag
Op zondagnamiddag gaat in het park van het GC Hof ten Hemelrijk de kinder- en Jeugddag door in samenwerking met Opwijkse jeugdverenigingen en de Jeugdraad. Tussen 14u00 en 17u00 is er spel en animatie voorzien voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar.

adv goeiedag KOTK 2015