KOM OPWIJK TEGEN KANKER

Donderdagvrienden verzamelen 550 euro voor Movember

Movember is een actie die geld in het laatje wil brengen voor onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker. Mannen laten een maand lang hun snor staan om ze op het eind van november weer af te scheren.

Ook in Opwijk besloten we begin november om met 9 donderdagvrienden (Peter Beerens, Marc Van Gerwen, Peter Van Biesen, Timothy De Donder, Filip Van Gerwen, Tim Hermans, Wouter Van Buggenhout, Eddy De Ridder en Johan Moens) mee te doen aan deze actie. De haardos onder ons reukorgaan bleef een hele maand staan. Op zondagavond 30 november spraken we af in Cafetaria Hof ten Hemelrijk om er definitief het scheermes in te zetten en onze opbrengst te tellen. De actie bracht 549,7 € op, wat prompt afgerond werd op 550 euro.

Magazine Goeiedag: Opwijkse snorren brengen 550 euro op voor kankeronderzoek
Het Laatste Nieuws: Snorren zamelen 550 euro in voor kankeronderzoek
De Standaard: Zoveel bracht Movember dit jaar (tot nog toe) op

2014 foto movember