KOM OPWIJK TEGEN KANKER

Movember, maand van de moustache

In november laten mannen massaal hun snor staan onder het mom van liefdadigheid.  Movember, maand van de moustache, is bedoeld om ‘de gezondheid van de man een nieuw gezicht te geven’.  De snor moet aandacht vestigen op prostaat- en teelbalkanker.

Deelnemers (mobro’s genaamd) dienen zich te houden aan strikte regels en moeten zich inschrijven op movember.com. Op 1 november moet je gladgeschoren aan de maand beginnen en de snor 30 dagen laten staan; baarden, sikjes en nepsnorren zijn niet toegestaan. Naast aandacht te vestigen op taalbalkanker en prostaatkanker is het ook de bedoeling om geld in te zamelen voor het onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker.

Wens je mij en mijn team te steunen, dan kan dit op volgende link: http://be.movember.com/nl/team/1757993