OPEN VLD

Sint bezoekt liberale organisaties

Zaterdag 2 november bracht de Sint, samen met zijn pieten, een bezoek aan de kinderen van de Liberale Vrouwen. De 96 kindjes konden eerst genieten van een drankje, een versnapering en een goochelshow. Daarna kwam de Sint langs met een mooi geschenk en snoep voor ieder kind.

Zondag 3 november organiseerden de Liberale Gepensioneerden een sfeervolle koffietafel voor 260 aanwezigen. De koffietafel stond in het teken van de “Energieweken” van het OCMW. In het bakhuis stonden medewerkers van het OCMW ter beschikking om meer uitleg te geven over energiebesparende maatregelen, de energiefactuur, ….

Donderdag 7 november brengt de Sint nog een bezoekje bij de kindjes van de Jong VLD leden, ook hier voorziet de Sint een pakje en en zakje snoep voor ieder kind.