OPEN VLD

Open VLD schenkt opbrengst fietstocht aan Kom Opwijk Tegen Kanker

De jaarlijkse 1 mei-fietstocht van Open VLD was dit jaar alweer een groot succes.  Maar liefst 266 fietsers kwamen deelnemen. Iedereen kon in het stralende weer meegenieten van een tocht van 40 km, aangepast aan ieders ritme.  Tijdens de middag werd een gezonde barbecue voorzien. In de namiddag werd er halt gehouden voor een verfrissing en omstreeks 17u kwamen we terug aan in Opwijk.  Open VLD schonk 2 euro per deelnemer aan Kom Opwijk Tegen Kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s