ZORG IN OPWIJK - OPCURA W.V.

Mantelzorgdag: “is de zorg betaalbaar op latere leeftijd”

Ben je al een dagje ouder en wil je weten wat rusthuisopname kost? Wil je weten wat de financiële gevolgen zijn voor je kinderen als je pensioen te laag is om deze kosten te dragen? Wil je tips over hoe je een erfenis of een schenking regelt?

Donderdag 14 april is er een nieuwe editie van de Mantelzorgdag op de zorgcampus van Opwijk. Geert Geeroms (directeur ouderenzorg OCMW), Chantal Boogmans (maatschappelijk werker), Vivianne Thomas (diensthoofd Sociale Dienst) en Hilde Fermon (notaris) geven (gratis) een toelichting over deze vragen.

Je kan er ook terecht voor meer informatie over de dienstverlening van OCMW en gemeente (ouderenzorg, Sociaal Huis, poetshulp via dienstcheques), over thuiszorgorganisaties en dementie. Ouderen die vervoer nodig hebben, kunnen dit op voorhand aanvragen via het onthaal van het woonzorgcentrum. Er is mogelijkheid tot bezichtiging van het dagverzorgingscentrum.

Hierbij vind je ook een flyer van deze mantelzorgdag: affiche mantelzorgdag

Iedereen van harte welkom van 13u30 tot 17u op de zorgcampus – Kloosterstraat 71-77 te 1745 Opwijk.